ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Μέχρι τώρα, ο αριθμός των εγκεκριμένων αιτήσεων στο koinonikomerisma.gr για κοινωνικό μέρισμα έχει ήδη φτάσει στα 1,67 εκατομμύρια νοικοκυριά, πολύ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις, ενώ το υπουργείο Οικονομικών θα χρειαστεί να δώσει τουλάχιστον 50-60 εκατ. ευρώ επιπλέον καθώς μέχρι τώρα, το απαιτούμενο κονδύλι για τις εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχεται στα 760 εκατ. ευρώ.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι πολίτες δεν πληρώθηκαν

Δεν εισέπραξαν το κοινωνικό μέρισμα οι δικαιούχοι των οποίων ο:

Ο τραπεζικός λογαριασμός που συμπληρώθηκε στην αίτηση, δεν επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στο δικαιούχο του μερίσματος μιας που για την πίστωση του κοινωνικού μερίσματος θα πρέπει ο λογαριασμός ΙΒΑΝ που δηλώθηκε στην εφαρμογή να ανήκει στον δικαιούχο του κοινωνικού μερίσματος ενώ και ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε βάσει ΑΦΜ.

Ωστόσο οι αιτήσεις αυτές παραμένουν εγκεκριμένες για την επόμενη πληρωμή και οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν για το πρόβλημα με γραπτό μήνυμα ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο

Επίσης δεν εισέπραξαν κοινωνικό μέρισμα οι πολίτες των οποίων δεν επιβεβαιώθηκε η μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα μέσω της υποβολής φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία και οι περισσότερες αιτήσεις όσων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία απορρίφθηκαν αμέσως.

Κοινωνικό μέρισμα 2018 – Που υποβάλλω αίτηση

Για να υποβάλλετε αίτηση και να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος πρέπει να μπείτε στον διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ενώ με τη είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου.

Κοινωνικό μέρισμα 2018 – Αναλυτικές οδηγίες από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.