ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Σε νέες πληρωμές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Να σημειώσουμε πως η πληρωμή αφορά κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις και και νέους αγρότες.

Σε πληρωμές 1.975.252,87 € ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 22/03/2019 έως τις 26/03/2019 σε 529 δικαιούχους.

Να θυμίσουμε πως για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η πληρωμή συνδεδεμένης βάμβακος από ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ μετά τις αυριανές πιστώσεις αναμένεται να απελευθερωθούν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του Οργανισµού Πληρωµών απέναντι στους αγρότες.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της συνδεδεμένης βάμβακος παρόλο που η η πληρωμή της αναμενόταν από τα τέλη Φεβρουαρίου η ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων, όπως έγινε γνωστό δεν επέτρεψε τελικά στη διαδικασία να τρέξει νωρίτερα, ενώ οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έλλειψη ρευστότητας.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι πληρωμές βάμβακος διοικητικοί από τις Περιφέρειες και τις ΔΑΟΚ σε συνεργασία µε τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία των εκκαθαρίσεων, η ροή των οποίων θα εξαρτηθεί προφανώς από την ταµειακή ρευστότητα.

Νέες πληρωμές έρχονται από ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στην εβδομάδα

Πέρα από τις συνδεδεµένες του 2018 που πιστώνονται κατά το σύνηθες σταδιακά, τους επόµενους δύο µήνες το βάρος θα πέσει στις εκκαθαρίσεις προγραµµάτων αλλά και εκκρεµοτήτων ενιαίας ενίσχυσης και εξισωτικών από ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.