ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ : Στο επίδομα 800 ευρώ του ΟΑΕΔ θα ενταχθούν στις νέες ομάδες ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων που είναι εγγεγραμμένοι στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του υπουργείου Εργασίας, αλλά και προπονητές καλαθοσφαίρισης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ενεργών μελών του σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού που είναι καταχωρισμένοι στο μητρώο μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

ΟΑΕΔ: Έως την Κυριακή 17 Μαΐου μπορούν να υποβάλουν υπεύθυνες δηλώσεις σε ειδικό έντυπο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στήριξης των εργαζομένων supportemployees.services.gov.gr οι ειδικές κατηγορίες εργαζομένων που ήδη έχουν συμπεριληφθεί σε παλαιότερες υπουργικές αποφάσεις, για να λάβουν τα 800 ευρώ.

Η αποπληρωμή της αποζημίωσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, 13 και 14 Μαΐου και 18 και 19 Μαΐου, ενώ το διήμερο 14 και 15 Μαΐου θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι των ειδικών περιπτώσεων που έχει ήδη ολοκληρωθεί η υποβολή αίτησης, όπως οι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε κ.ά.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ- ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Ο δήμος Δομοκού προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από 12/5/2020 (Τρίτη) έως και 15/5/2020 (Παρασκευή) στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού: Πλατεία Μουσών 1, στο Δομοκό.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης κινητών μνημείων και τοιχογραφιών εκκλησιαστικών μνημείων για χρονικό διάστημα 5 μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης, ανακοίνωσε η ΕΦ.Α. Θεσπρωτίας.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (4 ατόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών έργου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της συμπλήρωσης των οκτώ (8) μηνών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Με νέες προσλήψεις ενισχύονται άμεσα μέσω ΑΣΕΠ, νοσοκομεία όλης της χώρας.

Συνολικά διατίθενται 226 θέσεις για υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

Μάγειρες
Βοηθοί Μαγείρων
Λαντζιέρες

Τραπεζοκόμοι
Προσωπικό Φύλαξης
Προσωπικό Καθαριότητας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.