ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Προς νέα παράταση πάει η κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ. Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ για τους μόνιμους.

Εποχικό επίδομα-δικαιούχοι oaed: Δικαιούχοι είναι και οι μισθωτοί της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, εφόσον υπάγονται στην υποχρεωτική ασφάλιση ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), όταν παρέχουν την εργασία τους σε επιχειρήσεις με έδρα στην Ελλάδα και δραστηριότητες σε μία ή περισσότερες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δικαιούχοι του ειδικού εποχικού βοηθήματος είναι μισθωτοί που παρέχουν την εργασία τους στην Ελλάδα, εφόσον υπάγονται στην υποχρεωτική ασφάλιση ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), και ασκούν επάγγελμα: οικοδόμου, λατόμου, ασβεστοποιού, πλινθοποιού, αγγειοπλάστη, δασεργάτη, ρητινοσυλέκτη, καπνεργάτη, μουσικού μέλους του οικείου επαγγελματικού σωματείου, υποδηματεργάτη, μισθωτού ναυπηγοεπισκευαστικης ζώνης, χειριστή εκσκαπτικών, ανυψωτικών, οδοποιητικών, γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιού, τεχνικού κινηματογράφου και τηλεόρασης, χείριστη και βοηθού χείριστη κινηματογράφου, ελεγκτή κινηματογράφου και θεάτρου, ταμία κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτού τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτη.

Τρεις προκηρύξεις σε πρώτο χρόνο και δύο σε δεύτερο, προετοιμάζει το ΑΣΕΠ.

Η έκδοση της προκήρυξης των 155 θέσεων στο Λιμενικό «άνοιξε» την νέα περίοδο προσλήψεων ως προς τον χρόνο και την προκήρυξη που θα εκδοθεί πρώτη.

Το «παιχνίδι» μεταφέρεται τώρα στο … γήπεδο του ΑΣΕΠ.

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις προκηρύξεις έχουν ήδη κερδίσει σημαντικό έδαφος για την έκδοσή τους.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: 757 στους δήμους
3.250 με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Όλες οι προκηρύξεις θα διενεργηθούν εξολοκλήρου από το ΑΣΕΠ, θα έχουν το μονόγραμμα «Κ»

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-Κύρια χαρακτηριστικά τους:

Η ζήτηση προσωπικού όλων τν βαθμίδων εκπαίδευσης: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ
Ο πανελλαδικός χαρακτήρας των προκηρύξεων

Η ύπαρξη απαραίτητων πρόσθετων προσόντων
Η υποβολή για όλες τις προκηρύξεις ηλεκτρονικής αίτησης και κατάθεση δικαιολογητικών όταν ζητηθούν από το ΑΣΕΠ

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία-Η παράταση αποσκοπεί: στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ασύλου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.