ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου (φορτωτικά μηχανήματα τύπου JCB) (2 θέσεις)- ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων (φορτωτές αλυσότροχοι και λαστιχοφόροι παντός τύπου) (2 θέσεις).

Οι ειδικότητες που ζητούνται

ΔΕ Οδηγοί (φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5t) (4 θέσεις)
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου (διαμορφωτές γαιών, οδών και διάνοιξης χανδάκων και ορυγμάτων παντός τύπου – γκρέϊντερ) (2 θέσεις)

ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου (φορτωτικά μηχανήματα τύπου JCB) (2 θέσεις)
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων (φορτωτές αλυσότροχοι και λαστιχοφόροι παντός τύπου) (2 θέσεις)

ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων (1 θέση)
ΥΕ Εργάτες (9 θέσεις)

Την πρόσληψη 20 υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Επίδομα ανεργίας: Δύο μήνες παράτασης σε όσα έληξαν τον Μάιο
Παρατάθηκε η διάρκεια της τακτικής επιδότησης ανεργίας, με μία δέσμευση για την προστασία των ανέργων να υλοποιείται.

Από την Πέμπτη 25 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2020, με τη διαδικασία να προβλέπεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Συγκεκριμένα, η απόφαση προβλέπει ότι η διάρκεια της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων, του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων-ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ – τ. ΟΑΕΕ,

τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων-ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ – τ. ΕΤΑΑ (τ. τομέας ΤΣΜΕΔΕ, τ. τομέας ΤΣΑΥ, τ. τομέας ασφάλισης νομικών),

για όσους δικαιούχους έληξε εντός του Μαΐου 2020 και δεν έχουν επωφεληθεί της παράτασης του άρθρου έβδομου της από 20.3.2020 ΠΝΠ (Α΄ 68), που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α΄ 83),

όπως τροποποιήθηκε με άρθρο εικοστό τέταρτο της από 30.3.2020 ΠΝΠ (Α΄ 75), που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4684/2020 (Α΄ 86) και, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 9 του ν. 4684/2020 (Α΄ 86), παρατείνεται για δύο μήνες από την ημερομηνία λήξης της.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.