Την προηγούμενη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κκ. Βαρνάβας επισκέφτηκε το ανεγειρόμενο καινούριο σπίτι των παιδιών μας στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Στο εργοτάξιο υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΦΑΡΟΥ, π. Αθηναγόρας Θ. Λουκατάρης με τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου, π. Λάζαρο Χατζηαθανασίου, καθώς και οι εθελοντές μας: ο αρχιτέκτονας-πολιτικός μηχανικός, ομογενής μας από το N. Jersey των Η.Π.Α. κ. Γιώργος Καλιαντζόπουλος και ο συμπράττων κ. Πασχάλης Πετρίδης, ο μηχανικός της ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ κ. Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς επίσης ο συντονιστής όλων των συνεργείων κ. Θεόδωρος Καλαϊτζίδης μαζί με τους εργάτες, ενώ ως εκπρόσωπος του Δήμου παρέστη ο κ. Βασίλης Μανωλόπουλος συνοδευόμενος από μηχανικό του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και για τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στη συγκεκριμένη κατασκευή, ώστε να είναι φιλική προς το περιβάλλον και να έχει χαμηλό λειτουργικό κόστος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα της κατασκευής, έδειξε ενδιαφέρον για τις καινοτόμες λύσεις συζητώντας τεχνικά θέματα με τους ειδικούς, έδωσε την ευλογία του σε όλους τους παρισταμένους για τη συμβολή τους στο έργο αυτό και αποχώρησε ευχόμενος τη γρήγορη αποπεράτωσή του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.