Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας διοργάνωσε χθες μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην εορτή του Ευαγγελισμού και στην επέτειο της Εθνικής Επετείου, στην οποία συμμετείχε η ευρωπαϊκή χορωδία, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας και του Δ.Α.Π.ΠΟ.Σ., και η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής.

Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς συνδυάστηκαν ύμνοι της εορτής και τραγούδια μεγάλων ποιητών και μουσικών, ενώ τα μέλη των δύο χορωδιών ενώπιον του πολυπληθούς κοινού, που κατέκλυσε την αίθουσα του Μπελλωνείου Πολιτιστικού Ιδρύματος, απέδωσαν άριστα τα μουσική μέλη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος πριν το τέλος της εκδήλωσης απέδωσε τα εύσημα για το εξαιρετικό επίπεδο και τη μουσική αρτιότητα της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Δ.Α.Π.ΠΟ.Σ. για την αγαστή συνεργασία στη χορωδία, όλους τους συντελεστές και διοργανωτές της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τους καθηγητές Γεώργιο Ρούσσο και Σοφία Παπαδημητροπούλου, υπευθύνους της ευρωπαϊκής χορωδίας, και τον χοράρχη της βυζαντινής χορωδίας πρωτοψάλτη Νικόλαο Βαρβαρήγο και ευχήθηκε πατρικά σε όλους να εορτάσουν με πνευματική χαρά την κοσμοσωτήρια εορτή του Ευαγγελισμού αλλά και την εθνική επέτειο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.