Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με την έναρξη της γ’ κατασκηνωτικής περιόδου, τέλεσε τον Αγιασμό των αγοριών στις ανακαινισμένες κατασκηνώσεις της τοπικής Εκκλησίας στην Κασσιώπη.

Μιλώντας στα παιδιά και στα στελέχη της κατασκήνωσης ο κ. Νεκτάριος αναφέρθηκε στο μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού (θέμα της φετινής κατασκήνωσης), που αποτελεί το κέντρο της πίστεώς μας. Όπως τονίζει ο Απόστολος Παύλος, αν ο Χριστός δεν αναστήθηκε από τους νεκρούς, τότε η πίστη μας είναι μάταιη.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας αναφέρθηκε ακόμη στις καινούργιες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων. Η Ιερά Μητρόπολις επιτέλεσε αυτό το πολύ μεγάλο έργο της ανακαίνισης της κατασκήνωσης. Η εργασίες κράτησαν δύο χρόνια και θα συνεχιστούν το φθινόπωρο, ώστε να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος αγάπη και καλαισθησία για τους νέους ανθρώπους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος τόνισε την σημασία της φιλίας που σφυρηλατείται ιδίως μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης και επεσήμανε ότι για έναν πνευματικό πατέρα, όπως είναι ο Επίσκοπος, όλα τα παιδιά είναι πνευματικά του τέκνα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.