Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή, μετέβη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης – Σχολή Πλοιάρχων όπου τέλεσε τον αγιασμό επι τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και την υποδοχή των πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ απήυθυνε με τις πατρικές νουθεσίες και εόρτιες ευχές του εν όψει των επικείμενων εορτών προς τους παριστάμενους πρωτοετείς σπουδαστές της και προς όλους τους συμμετέχοντες.

Στην ακολουθία του αγιασμού παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Κύμης, οι Αξιωματικοί της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος και Λιμεναρχείου Κύμης, καθώς επίσης τοπικοί φορείς, οι γονείς και οικείοι των σπουδαστών.

Τέλος μετά το πέρας του αγιασμού, ο Διοικητής της Σχολής στην ημερήσια αναφορά του ευχαρίστησε εν πρώτοις την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ για την πάντοτε πνευματική και πατρική στήριξή του προς αυτήν, και ακολούθως αναφέρθηκε με λόγους νουθετικούς και προτρεπτικούς προς τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.