Λίγο πριν τα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την Ανάσταση της ελευθερίας και ειρήνης μέσα από την προπασχάλια εκδήλωση τους, η οποία είχε και έντονο πατριωτικό χρώμα, καθώς έτσι γιορτάζεται το Πάσχα στην Ρούμελη.

Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, του Διευθυντού του ΚΔΑΠ κ. Βασιλείου Μαντζαβίνου, των εκπαιδευτικών, καθώς και γονέων των παιδιών, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν το επίκαιρο μουσικοχορευτικό τους δρώμενο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στον σύγχρονο σπαρασσόμενο κόσμο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, για ακόμη μία φορά χειροκρότησε και ευλόγησε τα παιδιά, συνεχάρη πατρικώς τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς και υπογράμμισε ότι τα παιδιά που καθημερινά βρίσκονται στην αγκαλιά της Μητρόπολης και του Αγίου Εφραίμ, απέδειξαν με αυτή την παρουσία το έργο που επιτελείται στο ΚΔΑΠ.

Ακόμη αναφέρθηκε στις χαρούμενες και δημιουργικές ώρες που περνούν κάθε μέρα τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ γεμίζοντας όλο το κτιριακό συγκρότημα του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Μητρόπολης, αλλά και το γραφείο του Μητροπολίτη, με καλό «θόρυβο», φωνές, γέλια, χαρά, ελπίδα, «τα απαραίτητα δηλαδή συστατικά της αληθινής ελευθερίας», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Σεβασμιώτιδος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.