Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας με το οποίο ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο για την παραχώρηση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες του νοσοκομείου για τους εξεταζόμενους ασθενείς από κορωνοϊό, ενώ ο διοικητής του Νοσοκομείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Σεβασμιώτατο.

Εκ μέρους του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά και τοποθέτηση εντός του χώρου του νοσοκομείου ενός (01) προκατασκευασμένου οικίσκου.

· Η ευγενική παραχώρηση του οικίσκου πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Μάρκο

· Η διαμεσολάβηση για την υλοποίηση του αιτήματος του νοσοκομείου Ικαρίας και η εν λόγω μεταφορά έγινε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα από τους κ.κ.: Βρουλή Παντελή, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, Πανουράκη Βασίλειο, Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Αμέντα Κωσταντίνο, Ειδικό Σύμβουλο Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας

· Ο συντονισμός της μεταφοράς πραγματοποιήθηκε από τον Ειδικό σύμβουλο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου του Επαρχείου Ικαρίας κ. Λουκά Λουκά, με την πολύτιμη συμμετοχή των εργαζομένων του Επαρχείου και την συνδρομή αστυνομικού οχήματος.

Σε όλους τους προαναφερθέντες θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη προς το Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.