Με ιδιαίτερη χαρά και πνευματική συγκίνηση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα προκειμένου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Βησσαρίωνος, προστάτου και εφόρου της τοπικής Εκκλησίας.
Στο πλαίσιο της επισκέψεώς του, ο Πανιερώτατος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κορμπόβου, όπου μίλησε πνευματικά προς τις μοναχές της Αδελφότητος.
Μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και χαράς, ανέπτυξε λόγο πατρικό και οικοδομητικό, αναφερόμενος στη δύναμη της προσευχής, στην εμπιστοσύνη προς τον Θεό και στη σημασία της αφιερώσεως και της ταπεινώσεως στη μοναχική ζωή.
Στη συνέχεια, οι δύο Αρχιερείς επισκέφθηκαν τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), όπου τους υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κωτάκος.
Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί προς τους σπουδαστές της Σχολής με λόγο πνευματικό και ενισχυτικό, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντηση με νέους ανθρώπους που προετοιμάζονται να υπηρετήσουν την πατρίδα με ήθος, πίστη και υπευθυνότητα.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η συνάντησή του με σπουδαστές από τη Λεμεσό και γενικότερα από την Κύπρο, καθώς και με νέους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, με τους οποίους αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές και πατρικές συμβουλές.





































