Το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) ξεκίνησε στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Το φετινό ετήσιο συνέδριο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου έγινε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, του Δημάρχου Ναυπλίου Δ.Κωστούρου, εκπροσώπων από την Αστυνομική ηγεσία κα.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διδάκτωρ Νεότερης Ιστορίας κ. Τάσος Χατζηαναστασίου με θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση: ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης κατά τον αγώνα της ανεξαρτησίας». Κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μεγαλύτερη ένωση αστυνομικών σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερα από 372.000 μέλη σε (68) χώρες του κόσμου και ιδρύθηκε το 1950 στην Αγγλία. Παράλληλα, είναι Σύμβουλος στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.