Γράφει η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου ξεκίνησε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος στην “Ουρανούπολη” Μάκρης με 100 περίπου αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου να συμμετέχουν σε αυτήν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο ο αγιασμός της περιόδου της φετινής χρονιάς, των μεγάλων αγοριών. Ο Μητροπολίτης μας μίλησε σχετικά στα παιδιά παίρνοντας αφορμή από το σύνθημα, “Πιστεύω εις ενα Θεό Πατέρα Παντοκράτορα”. Εστίασε στη δυσκολία του συνθήματος στη λέξη πιστεύω – εμπιστεύομαι στο Θεό και αφήνομαι.

Πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευόμαστε κάποιον στις μέρες μας. Αυτός ας είναι ο προβληματισμός αυτών των ημερών στην κατασκήνωση και η προάσπιση της συλλογικότητας, το να μάθουμε να λειτουργούμε σε ομάδες κάτω από την επίβλεψη και τη φροντίδα του αρχηγού και των ομαδαρχών.

Η Κατασκήνωση ειναι ζωντανή μόνο με την προυσία και την συμμετοχή των παιδιών. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τις άλλες κατασκηνώσεις είναι ο Χριστός! Ο Χριστός είναι το κέντρο στη ζωή μας και το ίδιο ισχύει και στην κατασκήνωση μιας και η κάθε μέρα ξεκινά και τελειώνει με την αναφορά μας σ’ Εκείνον.

Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος τέλεσε τον Αγιασμό στην "Ουρανούπολη" Μάκρης

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.