Επίσκεψη στο Άγιον Όρος πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Υποδιοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου.

«Ήθελα πολύ να προλάβω να επισκεφθώ το Όρος και να λάβω Ευλογία και αισθάνομαι χαρά που με αξίωσε ο Θεός να το καταφέρω. Επισκεφθήκαμε την Ι. Μ. Σίμωνος Πέτρας, το Πρωτάτο, την Ι. Μ. Ιβήρων και την Ι. Μ. Βατοπαιδίου. Προσκυνήσαμε το Άξιον Εστί, την Παναγία την Πορταΐτισσα, την Αγία Ζώνη, τον Σταυρό του Μεγάλου Κωνσταντίνου και πολλά ακόμη ιερά κειμήλια. Το Άγιο Όρος παραμένει ο Φάρος της Ορθοδοξίας το σεβόμαστε και το αγαπάμε γί´αυτό και δεν το εμπλέκουμε στις κομματικές μας διαμάχες. Μεγάλη η Χάρη της Παναγίας μας και μεγάλη η προσφορά των Γερόντων που την διακονούν στο περιβόλι της», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση του μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.