Οργή και θλίψη προκαλούν οι διώξεις κατά ιερέων από το σύστημα που περιβάλει την άθεη κυβέρνηση. Αυτή τη φορά, ο κόμπος έφθασε στο χτένι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε άπραγοι, θα πάμε την ιστορία μέχρι τέλους.

Επίθεση άνευ προηγουμένου δέχεται η Εκκλησία, ως θεσμός, στο πρόσωπο των αληθινών και άοκνων εργατών της, των απλών ιερέων που βάλλονται πανταχόθεν.

Προκαταρκτική εξέταση διετάχθη έπειτα από καταγγελία του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά όπως γράψαμε στο άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Η κυβέρνηση διώκει Ιερείς – Προκαταρκτική εξέταση για τον π. Χρήστο Σιάνα.

Ποιο το έγκλημα του Ιερέα, π. Χρήστου; Ότι κατέθεσε τη γνώμη του για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας, για τη βίαιη πραγματικότητα μέσω τετελεσμένων γεγονότων που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν με την επαίσχυντη κατά κοινή ομολογία, συμφωνία των Πρεσπών.

Βρήκαν το εύκολο θύμα στο πρόσωπο ενός ήρωα – ιερέα, που με τον πενιχρό μισθό του προσφέρει και βοηθά εκατοντάδες ανθρώπους από το υστέρημά του.

Η επίθεση στο πρόσωπό του ήρωα – ιερέα εκλαμβάνεται και ως επίθεση στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και θα είμαστε στο πλευρό του μέχρι τέλους.

Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και να βγουν ΤΩΡΑ τα πολιτικά κόμματα που διατείνονται για την αγάπη τους στην Εκκλησία να πάρουν θέση.

Τελειώσατε πολιτικά κύριοι της κυβερνήσεως.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης

ΥΓ: Παραθέτω μέρος της απολογίας του π. Χρήστου, για να καταλάβουν κάποιοι τι θα πει λεβεντιά και πραγματική δύναμη πίστης και αγάπης στην πατρίδα.

…Η αναφορά του εν λόγω, έχει ως σκοπό να καταφέρει τη φίμωσή μου ώστε ανενόχλητοι και στη Ρόδο να εδραιώσουν τις επαίσχυντες και σε βάρος των συμφερόντων της χώρας αποφάσεών τους…

Περισσότερα σε λίγο.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.