Αποκλειστική δήλωση του βουλευτή και Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκου Νικολόπουλου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑonline

«Οι προκλήσεις και οι παραδοξότητες μπροστά στη σθεναρή αντίσταση μας, δεν θα ευδοκιμήσουν. Χιλιάδες λαού διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική υποτέλεια,που θέλει να εφαρμόσει τις εντολές της νέας τάξης για να αποδομηθεί η Ελληνικήοικογένεια και η ορθόδοξη πίστη μας.

Οι Ελληνορθόδοξοι φορείς, κληρικοί, θεολόγοι και πλήθος λαού είπαν μυριόστομο «ΟΧΙ»στα πολυθρησκειακά, νέα Προγράμματα Σπουδών και τους φακέλους των μαθητών.

Είναι αδιανόητη η υποχρεωτική και πειθαναγκαστική συγκεκριμένη διδασκαλία, την ίδια στιγμήπου μαθητές άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα απολαμβάνουν το δικαίωμα ναδιδάσκονται βιβλία, τα οποία επιλέγονται από τις θρησκευτικές τους κοινότητες.

Ο ετσιθελισμός δεν θα περάσει! Με τον αγώνα μας καλείται η ηγεσία του ΥπουργείουΠαιδείας να σεβασθεί, επιτέλους, τη συνταγματική νομιμότητα και το ορθόδοξο Χριστιανικόπιστεύω της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Λέμε «ΟΧΙ» στα νέα θρησκευτικά, χάριν της πίστης, της οικογένειας και της πατρίδας μας.

Γνωρίζοντας ότι

η κλιμάκωση του αγώνα θα φέρει τη δικαίωση

, προτίθεμαι ν’ αναλάβω νέες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες μέχρις ότου γίνει σεβαστή η συνταγματική αρχή της ισότητας και της θρησκευτικής ελευθερίας των ορθόδοξων μαθητών, που δικαιούνται να διδάσκονται το μάθημα των θρησκευτικών σύμφωνα με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικέςπεποιθήσεις των γονέων τους»

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.