ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο συγκλονιστικό θαύμα στην εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου σε γυναίκα με προβλημα στο μάτι που έγινε καλά.

Θα σας γράψω για το θαύμα που έκανε ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος , σας βλέπουμε από Φλοριντα ΗΠΑ, λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την αγαλλίαση της ψυχής μας.

Εδω στην Αμερική, το πιο γνωστό νοσοκομείο παιδιών είναι αυτό του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Αυτό το νοσοκομείο ειδικεύεται σε θεραπεία παιδιών από λευχαιμία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση, ο συζυγος μου ο Ιωάννης μου έφερε την προσευχηή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και μετα από 9 μέρες το πρόβλημα που είχα στο μάτι και μου περιοριζε την όραση εξαφανιστηκε.

Το πιστοποιησε και ο γιατρός στη Σπάρτη που μας έστειλε στο Αττικο νοσοκομείο, δεν χρειάστηκε να κάνω καμια μεταμοσχευση.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.