Τις παρακάτω μαρτυρίες μας έστειλε ο ψάλτης από την Κύπρο, Ανδρέας Πιερής.

Νέες μαρτυρίες στις οποίες καταγράφεται το μεγαλείο της Θείας Πρόνοιας και η θαυμαστή παρέμβαση της Υπεραγίας Θεοτόκου στη ζωή όλων μας, έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο ψάλτης από την Κύπρο, Ανδρέας Πιερής.

Αναλυτικά το mail του Ανδρέα όπως ακριβώς μας το έστειλε.

΄΄Καλησπέρα σας, είμαι ο Αντρέας Πιερής από την Κύπρο που ψάλλω, σας στέλνω για να σας διηγηθώ δύο πρόσφατες σωτήριες παρεμβάσεις της Παναγίας μας σε δύσκολες στιγμές μου.

Πήγα χθες σε ένα χωριό κοντά μου να βοηθήσω στο ψαλτήρι και μόλις με άφησε το λεωφορείο σε έναν αυτοκινητόδρομο, λίγο πριν διασταυρώσω ένιωσα μέσα μου κάτι, ένα περίεργο συναίσθημα και είπα Παναγία μου βοήθησέ με. Κοίταξα δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο και μόλις πήγα να διασταυρώσω στη μέση του δρόμου ήλθε ένα αυτοκίνητο με πολλά μεγάλη ταχύτητα και για ένα δευτερόλεπτο θα με χτυπούσε το αυτοκίνητο. Δόξα τω Θεό, Δόξα στη Παναγία μας που δεν έπαθα κάτι και δεν συνέβη το μοιραίο.

Ένα άλλο θαύμα που μου συνέβη πριν τρεις μήνες:

Πήγα σε μια θεατρική παράσταση, έτρεχα να προλάβω κάποιο, ήταν μεσάνυκτα έδωσα κάπου και έπεσα με μεγάλη ταχύτητα περπατώντας μέσα στο δρόμο χάμω, βρέθηκαν κάποια άτομα που έτυχε να ήταν νοσοκόμοι, έσπασα το χέρι μου, (πριν πάω εκεί έψαλα σε μια εκκλησία παράκληση προς την Παναγία γι αυτό δε μου συνέβη κάτι χειρότερο όπως να βρεθεί εκείνη τη στιγμή κάποιο αυτοκίνητο και να με παρασύρει), πήγα στο γιατρό που μου είπε να κάνω εγχείρηση, προσευχήθηκα πολύ σε διάφορους Αγίους, στο Χριστό, στην Παναγία μας και μετά από λίγα λεπτά μου είπε ο γιατρός πως είσαι τυχερός, είσαι το 1% που δεν θα χρειαστεί να κάνεις εγχείρηση.

Δόξα το Θεό, εύχομαι το Πανάγιο Πνεύμα να μας φωτίζει πάντα όλους. Αμήν.΄΄

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.33 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Η Παναγία καθημερινά,κάνει δεκάδες Θαύματα,σε όσους την πιστεύουν και την επικαλούνται δυνατά !!! Ζω για την Παναγία !!!