Με επίσημη δοξολογία στο Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο και ομιλία από τον Ανθυπολοχαγό του Κ.Ε.ΜΧ. Ναυπλίου κ. Γεώργιο Γρέκη πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου στις 11:00 εορταστικές και τιμητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τη δοξολογία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής, ενώ παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Στρατιωτικές Αρχές, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθώς και τα Σωματεία Αποστράτων.

Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων (σύμφωνα με το πρωτόκολλο) στο Ηρώον του Ναυπλίου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων, όπου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Το απόγευμα στις 17:00 θα γίνει υποστολή της Σημαίας με τη συμμετοχή τιμητικού αποσπάσματος του ΚΕΜΧ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.