Η πώληση 14.500 στρεμμάτων, εκτάσεις που εκτείνονται σε 4 χωριά πλησίον του Ναυαγίου Ζακύνθου, από το Χάρο παρανόμως σε μεσιτική εταιρεία ΑΕ κατά το 2014, έγινε Ναυάγιο ΑΕ από τον Θεοχάρη και τελικά τροπολογία επιτροπής τσίρκου από τον Κικίλια. Περιμέναμε και δίσκο με βελανίδια να προσφέρονται στους συμμετέχοντες από το υπουργείο τουρισμού, αλλά φαίνεται δεν έχουν μάθει τίποτε από τις συχνές και λαμπρές δεξιώσεις των προκατόχων τους στις πρεσβείες των Αθηνών.

Δεν καταλάβαμε γιατί ο Κικίλιας εμφανίστηκε ως βρεγμένη γάτα στην αρχή της διαδικασίας, προδιαθετοντας όλους μας ότι θα ακολουθήσει show!! Δεν καταλάβαμε γιατί ένας υπουργός που φυγαδεύεται λόγω του Σκανδάλου Ζακύνθου από τα παράθυρα της Βουλής, τελικά επιστρέφει από την πόρτα για να υπερασπιστεί τα βελανίδια. (Καταρχήν, γιατί έλειπε ο δημιουργός της ατάκας, ο άνθρωπος που μας πονά και μας σκέφτεται; Πού ήσουν Άδωνη;)

Δεν καταλάβαμε γιατί ο Θεοχάρης επικαλείται τα ονόματα των ίδιων ανθρώπων που εμπλέκονται στην κακουργηματικη αγοραπωλησία του 2014, τα ονόματα που υπάρχουν στην ανακριτρια διαφθοράς, για να δικαιολογήσει το Ναυάγιο του ιδίου που έγινε τελικά επιτροπή τσίρκου του επόμενου. Περιμέναμε και τους ελέφαντες να παρευρεθούν, αλλά ακόμα και αυτοί δε βρήκαν λόγο ύπαρξης μέσα σε αυτό το ανέκδοτο. Αλήθεια, ο κ. Ακτυπης ποιους εκπροσωπούσε βρε παιδιά; Ούτε αυτό το καταλάβαμε. Καταλάβαμε όμως τη φράση του κ. Πολακη: “Μη κουνάς το κεφάλι σου κ. Ακτυπη, εσύ λογοδοτείς στους Ζακυνθινούς”.

Οι κάτοικοι των Ορεινών κοινοτήτων Ζακύνθου ευχαριστούμε όλους τους βουλευτές που με την ηχηρή τους παρουσία κάλυψαν την απουσία μας, που ο Κικίλιας φρόντισε να εξασφαλίσει. Σας ευχαριστούμε όλους πραγματικά που μιλήσατε και εκφραστηκατε υπέρ ημών. Στην επόμενη παράσταση της κυβέρνησης, θα σας θέλαμε πάλι όλες και όλους παρόντες με την ίδια αγωνιστική διάθεση. Εκτιμούμε τη βοήθεια και συμπαράσταση όλων των βουλευτών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.