Δείτε τί ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή:

΄΄Γιατί βάζουν τέτοια θρησκειολογία στα παιδιά των 9 ετών και δεν την βάζουν σε πιο προχωρημένη ηλικία, πχ 16-17 ετών;

Πολύ απλά γιατί κάνουν πολιτική προπαγάνδα. Πάνε να σου περάσουν τον «πολυπολιτισμό» και την πανθρησκεία από τρυφερή ηλικία για να ριζώσει καλά μέσα σου.Ειδάλλως θα την έβαζαν σε πιο μεγάλη τάξη.

Εδώ στα 9 τους χρόνια δεν γνωρίζουν καλά καλά τη γλώσσα τους, γιατί τα μπερδεύουν από τέτοια ηλικία με περίπλοκα ζητήματα όπως είναι το Ισλάμ;

Γνωρίζουν ότι το πιο κρίσιμο στάδιο και σχολείο είναι το δημοτικό σχολείο. Στην ουσία σου ξηλώνουν την εθνική ταυτότητα και σε τελειώνουν ως Έλληνα μετατρέποντας σε σε «πολίτη του κόσμου». Μόνο που δυστυχώς αυτό θα συμβεί μόνο σε εμάς.

Τα μουσουλμανάκια θα δέχονται κορανική κατήχηση στο σπίτι και στα τζαμιά. Αυτοί θα έχουν έτσι σκληρή εθνική συνοχή και θα αναπτύσσουν τον εθνοτισμό τους ενώ εμείς θα είμαστε αδύναμοι και yolo. Ένα συμπαγές «έθνος του Ισλάμ» εντός των εθνών των απίστων.

Σε 15-20 χρόνια θα ζήσουμε ότι βιώνουν και στο Ισραήλ και στη Δύση με τις δολοφονίες και καθημερινό μίσος σε κάθε αλληλεπίδραση με αυτούς. Αυτά παθαίνεις όταν πας να κάνεις κοινωνική μηχανική μιξάροντας πολιτισμούς ασύμβατους μεταξύ τους που διατήρησαν τόσους αιώνες την ιδιαιτερότητα τους.

Αποφάσισαν οι ανιστόρητοι γκιαούρηδες να κάνουν κοινωνικά πειράματα με το Ισλάμ. Μην αντισταθείτε τώρα που το εγχείρημα στήνεται. Αφήστε το να εδραιωθεί. Έτσι καταστρέφονται οι πολιτισμοί. Γουστάρετε γκετοποιημένες πόλεις και άβατα; Θα τα ζήσετε!

Έλα μωρέ, θα πει ο νεοεποχίτης, οι εποχές έχουν αλλάξει και η ανθρωπότητα «προοδεύει». Λάθος μέγα ηλίθιε! Εσύ πέρασες Διαφωτισμό ενώ το Ισλάμ όχι! Άρα οι καιροί άλλαξαν για σένα όχι γι’αυτούς.

Από το 1920 επικρατεί ο Ουαχαμπισμός ως κυρίαρχο δόγμα εξαιτίας της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» που ρίζωσε σε όλον τον μουσουλμανικό κόσμο και τους προτείνει τον ανηλεή πόλεμο κατά των απίστων και την ισλαμική αντεπίθεση. Οπότε μαλακαντρέα Νεοέλληνα οι καιροί για εσένα άλλαξαν.

Αυτοί επιστρέφουν στο πατροπαράδοτο Ισλάμ του Προφήτη τους.΄΄

από ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

θα έπρεπε να ντρέπεστε ολοι όσοι βάζετε τέτοιους τίτλους με σκοπό να διεγειρεται τον εγκέφαλο για να διαβάσει το δημοσίευμα , διοτι το μεγαλύτερο ποσοστό όσων διαβάζουν , διαβάζουν τούς τίτλους .και δυστυχώς ο τίτλος εννοεί άλλο απο αυτό που ισχύει . εξου και ο λόγος που πολλοί αναγνώστες δεν σάς ακολουθούν και δεν θέλουν να μαθαίνουν νεα απο εσάς και απο αλλα παρόμοια μέσα .

2
Εκκλησία Online

Χαίρετε κ. Βαγγέλη. Ο τίτλος δεν εννοεί άλλο από αυτό που ισχύει. Κακώς διαβάζετε μόνο τους τίτλους. Είναι λογικό να μην χωράει όλο το περιεχόμενο σε ένα τίτλο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Καλή συνέχεια.