Πρόσφατα δηλώσατε πως βιώσατε θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού. Να μας μιλήσετε λίγο για αυτό, πώς συνέβη, τι νιώσατε.

Το 2014 σε μια Λειτουργία στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, ο πατέρας Δημήτριος είχε βγάλει τον Σταυρό και σταύρωνε τον κόσμο.

Όταν ήρθε η σειρά μου να με σταυρώσει, ο Σταυρός κόλλησε πάνω μου περίπου για είκοσι λεπτά… Τότε, ο πατέρας Δημήτριος μου είπε να πάω να κάνω μια ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο που κόλλησε ο Σταυρός…

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα και τα είδε η κορυφαία θωρακοχειρουργός μας κυρία Καλλιόπη Αθανασιάδη, (που, για καλή μου τύχη, εφημέρευε εκείνη την ημέρα στον Ευαγγελισμό!) μου είπε: «Παρασκευή μπαίνεις, Δευτέρα εγχειρίζεσαι!»

Και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά! Και τώρα είμαι εδώ, και τα λέμε.

Αν δεν κολλούσε ο Σταυρός, αν δεν με έστελνε για ακτινογραφίες ο πατέρας Δημήτριος, και αν δεν βρισκόταν στον δρόμο μου η κυρία Αθανασιάδη με όλη της την ομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να ήμουν αυτό το διάστημα στις ”Άγριες Μέλισσες” και να υποδύομαι τον παπά-Γρηγόρη.

Τους ευχαριστώ, ειλικρινά, από τα βάθη της καρδιάς μου, και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι! Κι αν αυτό δεν είναι θαύμα, τότε…δεν ξέρω τι να πω… Και, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν… Εγώ αυτό ένοιωσα, αυτό πιστεύω, αυτό ομολογώ.

Η συνεχεια στο άρθρο Κωστής Σαββιδάκης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Οι μεγάλοι «χρυσοί σταυροί» και τα «ακριβά ράσα» δεν ωφελούν κανέναν

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.