Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε η δικηγόρος του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Αναστασία Γ Κότσαρη αναφορικά με την βλάσφημη φωτογράφιση δείχνει τραγουδικστή να ποζάρει σαν Ιησούς στην σταύρωση μέσα στις ημέρες του Πάσχα.

Η εν λόγω φωτογράφιση κρίνεται βλάσφημη και προσβλητική για το θρησκευτικό αίσθημα των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Ζητούμε να κατέβουν οι φωτογραφίες που διχάζουν τους Έλληνες σε μια δύσκολη εποχή.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο τραγουδιστής, Αναστάσιος Ράμμος, ποζάρει ως Ιησούς κατά την σταύρωση στο φακό του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος.

Το αποτέλεσμα έχει διχάσει το κοινό στα social media καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν για βλασφημία. «Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας followers του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

Όπως σχολιάζει ο φωτογράφος Μάριος Τσουλχάι «δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Γι αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;»

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.