Εορτή Συνάξεως Τιμίου Προδρόμου-Μητρόπολη Ρόδου

Ιερά Μητρόπολη Ρόδου: Εορτή Συνάξεως Τιμίου Προδρόμου, χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Εορτή της Συνάξεως του τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στους φερώνυμους ενοριακούς ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου και του χωρίου Φάνες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον ενοριακό ιερό Ναό των Φανών και την κυριώνυμη ημέρα τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό Ναό της πόλεως.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου της πόλεως καί την επαύριο χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ναό του Αγίου στις Φάνες.

Πρό της απολύσεως χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον Γεώργιο Αρφαρά, ο οποίος με ζήλο διακονεί ως βοηθός το αναλόγιο του ως άνω ιερού Ναού.

Τις ιερές πανηγύρεις τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές Αρχές ενώ αθρόα ήταν η συμμετοχή των πιστών.

Ευχόμαστε στο νέο Αναγνώστη να συνεχίσει να υπηρετεί με ζήλο το Θεάρεστο και σημαντικό έργο με το οποίο έχει επιφορτισθεί.

Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά Μήνυμα ελπίδας προς τους νέους η χειροθεσία Αναγνώστου Γεωργίου Αρφαρά

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.