ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : Δείτε τις νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ, τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Για μετεγγραφές φοιτητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους να συνδεθούν στην σχετική εφαρμογή του υπουργείου.

Μετεγγραφές φοιτητών- μετεγγραφή 2019: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους να συνδεθούν στην σχετική εφαρμογή του υπουργείου πατώντας εδώ.

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο, δυνατότητα ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας θα μπορούν να υποβάλλονται μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, υποβλήθηκαν συνολικά 14.688 αιτήσεις, από τις οποίες έγιναν δεκτές οι 9.333.

Μετεγγραφές φοιτητών- μετεγγραφή 2019: Υποβλήθηκαν 10.753 αιτήσεις με μοριοδοτούμενους λόγους (κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια), από τις οποίες 70 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, 147 από φοιτητές που οποίοι δήλωσαν ότι έχουν αναπηρία και οι υπόλοιπες 10.536 από φοιτητές οι οποίοι δήλωσαν ότι πληρούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Από τους παραπάνω, μετεγγράφονται 5.434 φοιτητές, εκ των οποίων οι 145 είναι φοιτητές με αναπηρία, και οι 50 είναι Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης.

Επιπλέον, υποβλήθηκαν 3.883 αιτήσεις από αδελφούς προπτυχιακούς φοιτητές, από τις οποίες εν τέλει έγιναν δεκτές οι 3.868. Τέλος, υποβλήθηκαν 52 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων κρίθηκαν επιτυχόντες οι 31.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα σε νοσοκομεία, δήμους και φορείς του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, ζητούνται 204 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου
Δήμοι

34 συμβάσεις στον δήμο Νέαπολης – Συκεών
12 συμβάσεις στο δήμο Νέας Σμύρνης

ΑΣΕΠ: 7 θέσεις εργασίας στο Βόλο

ΑΣΕΠ: Η προθεσμία για 40 νέες προσλήψεις στο δήμο Αλίμου

2 θέσεις εργασίας στη Θήβα

29 προσλήψεις στο Λουτράκι

25 προσλήψεις στον δήμο Αγίου Δημητρίου

ΑΣΕΠ: 4 συμβάσεις στον δήμο Δάφνης – Υμηττού

Φορείς

Νέα προκήρυξη από το υπ. Πολιτισμού
ΑΣΕΠ: 26 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Νέες προσλήψεις στην ΕΛΑΣ μέσω ΑΣΕΠ

Δείτε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.