Την ίδια ώρα, μεγάλες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν το Σάββατο στα διόδια της Ελευσίνας αλλά και της Λαμίας.Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη, μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν με τελικό πρόορισμό τη Χαλκιδική.

Μεγάλη ήταν η ανυπομονησία των Αθηναίων να εγκαταλείψουν την πόλη, μετά από το πολύμηνο lockdown ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Παρά τον άστατο καιρό, οι εκδρομείς δεν πτοήθηκαν με το λιμάνι του Πειραιά να θυμίζει εποχές προ-COVID. Όσοι έφυγαν από το αστικό κέντρο, προτίμησαν κοντινούς προσδιορισμούς αλλά και τις Κυκλάδες, με τη Μύκονο να αποτελεί για άλλη μια φορά πόλο έλξης.

Την ίδια ώρα, μεγάλες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν το Σάββατο στα διόδια της Ελευσίνας αλλά και της Λαμίας.Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη, μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν με τελικό πρόορισμό τη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, έως τις 21 Ιουνίου με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει:

-ανάπτυξη μέτρων και ειδικών δράσεων εντός των πόλεων, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης και ασφαλούς κίνησης οχημάτων και πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων,

-αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων,

-αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων,

-συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση, μη χρήση προστατευτικού κράνους κλπ).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.