ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ : Πλήθη λαού προσήλθαν και σήμερα 13 Μαίου 2022 στην Κερατέα όπου ήταν η παράκληση του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Θαυματουργού προστάτη των ασθενών.

Οικογένεια μιλά για την Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου και πως βοήθησε το παιδί τους που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας αλλά και πως έγινε το θαύμα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας με προσευχή.

Μεγάλη ευλογία- Το παιδί μας θεραπεύτηκε!

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας.

Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημα της προσευχής Αγίου Ιούδα Θαδδαίου) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Η συνέχεια στην ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.