Σε 3 μήνες θα είμαστε έτοιμοι, η διαβεβαίωση της Διοικήτριας του "Σκυλίτσειου".

Την παρέμβαση του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, προκάλεσε η έκκληση της προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου Τούλας Βογιατζή, προς τους Χιώτες, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 15.000 ευρώ για την αποπεράτωση της αίθουσας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου.

Ο Μητροπολίτης Χίου, σε ενημέρωσή του προς τον «π» επεσήμανε ότι μέσω του Ιδρύματος Αντιφυματικού Αγώνα θα διαθέσει το ποσό που υπολείπεται βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία δεκάδων καρκινοπαθών της Χίου, που από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να υποβάλλονται σε θεραπεία μέσα σε ακατάλληλα κοντέινερ.

Την απόφαση του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, χαιρέτησε με παρέμβασή της στον «π» η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, η οποία έχει ήδη καλύψει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων.

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητική και εξόχως ξεχωριστή η πρόθεση του Μητροπολίτη Χίου. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η νέα αίθουσα για χημειοθεραπείες να είναι έτοιμη και πλήρως λειτουργική το αργότερο σε 3 μήνες», ανέφερε η κα. Κανταράκη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.