ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΑΛ : Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει» σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βίντεο το οποίο προκάλεσε και την παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, δεν είναι τωρινό.

Αφορά σε περσινό περιστατικό, το οποίο μάλιστα έχει διευθετηθεί, όπως υποστηρίζει ο ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να τιμωρήθηκε από το σχολείο για την απρεπή συμπεριφορά του.

Ο μαθητής του ΕΠΑΛ (στη Θεσσαλονίκη) φαίνεται να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί την καθηγήτρια του, η οποία παρά τη λεκτική επίθεση που δέχεται, διατηρεί την ψυχραιμία της.

Ο νεαρός ακούγεται να χρησιμοποιεί βαριές και χυδαίες εκφράσεις εναντίον της και να απειλεί σε περίπτωση που δε σβηστεί η απουσία του. «Σβήστη να γ@@@ τον αντίθεό μου!

Θα σας κάψω όλους ρε!

Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε» ακούγεται να λέει ο μαθητής με απειλητικό ύφος απέναντι στην εκπαιδευτικό.

Κεραμέως: «Τα περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας»

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας κι έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Σ’ αυτό απεικονίζεται ένας μαθητής ΕΠΑΛ να εξαπολύει βαριές ύβρεις και να απειλεί την καθηγήτρια του, προκειμένου να του σβήσει μια απουσία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.