Νεάπολη: Η διακονία και χαρά της νεότητος συνεχίζεται στις κατασκηνώσεις του Ποσειδίου οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα παιδιά μας το φετινό καλοκαίρι.

Με επισημότητα και με τον αυθορμητισμό που διακρίνει τη νεότητα,πραγματοποιήθηκε η λήξη των ενοριακών πρωταθλημάτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων “Μέγας Αλέξανδρος”. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου επαίνεσε την προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως και παρακίνησε τους νέους να τηρούν το “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης , τόσο για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όσο και για την εν γένει βοήθειά του, στην ομαλή διεξαγωγή των ενοριακών πρωταθλημάτων. Τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, έλαβαν από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητος, π.Γεώργιο Πολυχρονιάδη, από μία επετειακή μπλούζα καθώς και από ένα επετειακό μετάλλιο, με αφορμή τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου, των 50 χρόνων ζωής και διακονίας της Μητροπόλεως μας. Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των ομάδων των τριών βαθμίδων (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου) που έλαβαν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις. Ακολούθως όλες οι υπόλοιπες ενορίες που συμμετείχαν έλαβαν την βεβαίωση συμμετοχής καθώς και από ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από το Σάββατο 30 Μαρτίου και κάθε Σάββατο έως 27 Απριλίου, στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Μιγκοτζιδης” . 18 ομάδες από 10 ενορίες πάνω από 200 παίκτες και 230 γκολ, καθώς και πλείστοι όσοι εθελοντές, συνέθεσαν το μωσαϊκό της επιτυχημένης και άρτιας φετινής διοργάνωσης.

Η διακονία και χαρά της νεότητος συνεχίζεται στις κατασκηνώσεις του Ποσειδίου οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα παιδιά μας το φετινό καλοκαίρι.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.