ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 07.45.

LIVE: Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης- Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ελένης των Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45

Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς – 21η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 07.45.

Ακολουθία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού – Όρθρος & Θεία Λειτουργία Live στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)
 1. Ουρανιδης Ανδρεας 3 χρόνια πριν

  Καλημέρα
  Παρακαλω Πάτερ Προσευχηθείτε υπέρ υγείας για τη θυγατέρα μου Δάφνη και μακάρι ο ΚΥΡΙΟΣ να την απαλλάξει από την ασθένια της

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. ΜΑΡΙΑ 3 χρόνια πριν

  ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ :
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Π 3 χρόνια πριν

  ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  ΑπάντησηΆκυρο
 4. Π 3 χρόνια πριν

  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ- ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ , ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙΚΟ. ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ Η ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.