ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ-Του Κώστα Καραμεσίνη- Για το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Μια εβδομάδα μετά την εκλογή του, ως Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ο κ.Λεωνίδας Τζώνης επισκέφθηκε την Ιερά Μόνη Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, για να πάρει την ευχή του Γέροντος Αλέξιου και να ζητήσει τις πρεσβείες της Θεοτόκου για να είναι συνοδοιπόρος του στην υλοποίηση των νέων καθηκόντων του στην ηγεσία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Ο Γέροντας Αλέξιος τον συνεχάρη και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο Δρ. Λεωνίδας Τζώνης είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Οικονομικός Διευθυντής του Hellenic American University, NH, USA και του Hellenic American College. Το 2020 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ.
Κατέχει διδακτορικό τίτλο (Ph.D.) από το Newcastle Business School, M.Sc in Finance and Investment και PG Certificate in Higher Education από το University of Durham, και πτυχίο Economics and Business Finance από το Brunel University. Το 2022 ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του Warsaw University of Business (Πολωνία).
Έχει διδάξει οικονομικά στο Durham University, όπου διετέλεσε μέλος του Ακαδημαϊκού Προσωπικού (2002-2006), στο Singapore Institute of Management, και σε προγράμματα εξ αποστάσεως του SOAS (University of London).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗΣ





































