ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 07.30. Μεθεόρτια Θεοφανείων.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής μετά τα Φώτα Ζωντανά. Όρθρος Οσίου Ευστρατίου του Θαυματουργού με το μεθεόρτιο των Φώτων Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής μετά των Θεοφανείων – Ευλογία και Αγιασμός.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Όσιος Ευστράτιος ο Θαυματουργός. Ο Άγιος Πολύευκτος ο Μάρτυρας. Μεθεόρτια Φώτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Κυριακή μετά τα Φώτα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 07.30. Μεθεόρτια Θεοφανείων.

ΕΟΡΤΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
ΦΩΤΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 9 Ιανουαρίου 2022 της Κυριακής μετά τα Φώτα live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια με την εορτή του Αγίου Ευστρατίου του Θαυματουργού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής μετά τα Φώτα – Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά τα Θεοφάνεια. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κυριακη μετά τα Φωτα
Κυριακη μετά τα Θεοφανεια
Παρακληση
Θεοφανεια
Φωτα
9 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες.

Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.