ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Μεταξύ των 117 νοσηλευόμενων ασθενών είναι και έξι ανεμβολίαστες μοναχές, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Έξι μοναχές νοσηλεύονται θετικές στον κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και τρεις ιερείς στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου ανέφερε πως, υπάρχει μια συρροή κρουσμάτων σε συγκεκριμένη μονή.

Μεταξύ των 117 νοσηλευόμενων ασθενών είναι και έξι ανεμβολίαστες μοναχές, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και τρείς ιερείς, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λεμεσού επίσης ανεμβολίαστοι, είπε ο κος Χαριλάου.

Πρόσθεσε πως, το πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη στιγμή είναι ο μικρός αριθμός ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, που υπογράφουν από μόνοι τους εξιτήριο και φεύγουν. Στη συνέχεια είπε, επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας τους και επιστρέφουν στο νοσοκομείο.

Αλυσίδα με μοναχές… 6 περιατατικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας – Στο Νοσοκομείο Λεμεσού τρεις ιερείς – «Όλοι ανεμβολίαστοι» λέει ο Εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ.

Ο κ. Χαριλάου προέβη σε νέα έκκληση προς τους ανεμβολίαστους σημειώνοντας πως ιδιαίτερα στην περίοδο που μπαίνει, θα εμφανίζονται κι άλλα περιστατικά όσο παραμένουν αρκετοί χωρίς θωράκιση.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.