Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Λαρίσης

Μεγάλη εορτή και πανήγυρις στην Λάρισα, στον περιώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Τελέσθηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο στη Λάρισα και τον ευχαρίστησε που αποδέχθηκε την πρόσκληση του να προεξάρχει των εορτασμών του Αγίου Νικολάου, ενώ του ευχήθηκε με αγάπη πολλή καλή δύναμη στην νέα αυτή διακονία που του ανέθεσε η αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία.

Ακολούθως στον εμπνευσμένο λόγο του ο Ιεράρχης της Σμύρνης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος, τόνισε την ανάγκη να αγωνισθούμε έτι περισσότερο μέσα στην Εκκλησία του Χριστού, καταρτιζόμενοι και προσευχόμενοι, ώστε μιμούμενοι τον Άγιο Νικόλαο, να κατανοήσουμε την αξία του λόγου του Θεού και εφαρμόζοντες αυτόν να γίνουμε άνθρωποι του Θεού και τέκνα της χάριτός του.

Ευχαρίστησε δε καρδιακώς τον οικείο Ιεράρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο για την πλουσία αγάπη του, την οποία από νέος κληρικός εβίωνε.

Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου Κοσμοπλημμύρα στη Λάρισα στην Εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.