ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ειρήνης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η οποία σώθηκε από σοβαρό τροχαίο, χωρίς να φέρει κάποιο χτύπημα, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, που ξεκίνησε το θαύμα της ευωδίας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ημαθίας.

Διαβάστε τη μαρτυρία της Ειρήνης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

΄΄Καλησπέρα σας μετά τη λειτουργία της Κυριακής που ξεκίνησε το θαύμα της ευωδίας της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ημαθίας, σώθηκα με τη φίλη μου απο τροχαίο με αμάξι βγήκαμε χωρίς χτυπήματα και το αμάξι έκανε τούμπα και έμεινε το μισό όρθιο πλάγια..Έχω το όνομα της Αγίας και μας έσωσε!!!!

Βρισκόμασταν δεξιά στη λωρίδα μας όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, βρεθήκαμε κάνοντας τούμπα πιο πέρα από το αντίθετο ρεύμα σε ένα χωραφάκι που υπήρχε κ ένα αμάξι παρκαρισμένο.

Από την στιγμή που ήμασταν στην ευθεία μας ειδα ενα δεντράκι αριστερά στο χωράφι όπου μετά από λίγο βρεθήκαμε.

Σαν κάποιος να μου έδειξε που πηγαίναμε..

Η μεριά μου ως συνοδηγός ήταν στο έδαφος προφανώς βρέθηκα στην πόρτα και όχι στο τζάμι.

Βρέθηκε κόσμος εκεί και μόνες μας βγήκαμε από το παράθυρο που ήτανε στον αέρα μια χαρά με τη βοήθεια του κόσμου που μας τράβηξαν προς τα έξω.΄΄

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (9 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ελευθερία

Χριστός ανέστη, καλή κ ευλογημένη Κυριακή κ νέα βδομάδα, Αμήν!
Να με συγχωρείτε, δεν είναι ότι δεν πιστεύω, ίσα ίσα που έχω πάμπολλα προσωπικά κ οικογενειακά τρανταχτά θαύματα, κ έχω Πνευματικό κ προσπαθώ να αγωνιστώ τον καλ αγώνα.
Όμως στο συγκεκριμένο άρθρο, δεν αναφέρετε ούτε τα στοιχεία της κοπέλας (εκτός από το βαφτιστικό της όνομα), ούτε τον τόπο κατοικίας της, ούτε καν πού συνέβη το ατύχημα (αν έγινε στο Σχοινάς Ημαθίας, αν η κοπέλα ήταν στην Θ. Λειτουργία την ημέρα εκείνη κ έπειτα της συνέβη το τροχαίο...κλπ), κ δυστυχώς, ούτε κάποιο βίντεο υπάρχει με την ομολογία της κοπέλας, ώστε κάποιος παραδόπιστος να μπορεί να ελέγξει την ορθότητα της πληροφορίας κ του γεγονότος, κατά πόσο ισχύει.
Να με συγχωρείτε κ πάλι, μα ο Ίδιος ο Κύριος μας έδωσε εντολή να ερευνάμε κ να μην δεχόμαστε το καθετί έτσι απλά κ ασυζητητί.
Καλή κ ευλογημένη συνέχεια!