ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΒΟΜΒΑ στην Κιβωτό του Κόσμου: Ο βασικός μάρτυρας για την ασέλγεια ξεσπά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Αυτοί έστησαν τη σκευωρία στον π Αντώνιο- Άλλαξα την κατάθεσή μου, είπα την αλήθεια και με τιμωρούν.

΄΄Δεν αντέχω άλλο, ψυχολογικά έχω πέσει. Μου έκαναν ένα πόλεμο τεράστιο όσο βρισκόμουν στην Κιβωτό η νέα διοίκηση. Δεν μπορώ να αντιδράσω γιατί τότε θα με βγάλουν χαζό.

Προσπαθούσαν τόσο καιρό να με βγάλουν πρεζάκι και διάφορα άλλα και αφού δεν μου βρήκαν τίποτα αποφάσισαν τελείως να με διώξουν, με έφεραν εδώ σε ένα χωριό σε δωμάτια με κάγκελα. Θέλω να γίνει κάτι να φύγω από εδώ και να πάω στο Θείο μου.

Άνθρωπος της νέας διοίκησης με ρώταγε στο δρόμο ΄΄γιατί δεν αλλάζεις , γιατί δεν είσαι από την αρχή έτσι όπως ήσουν και του απάντησα πως είπα την αλήθεια, δεν θέλω να έχω τύψεις μέσα μου και προσπαθούσαν να με κάνω να πάω με τη νέα διοίκηση η οποία έβαλε και το χέρι της για αυτά που είπα΄΄ (εννοώντας τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου της Κιβωτού του Κόσμου).

Μετά από αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη αλλά και όσα είπε ο Θείος του παιδιού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η νέα διοίκηση οφείλει να απαντήσει και κάποιοι πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να παραιτηθούν.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.