Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, το Κόμμα για τα Ζώα μετά από συνεννόηση με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο διοργανώνει εκδήλωση στις 3 Οκτωβρίου στις 16:00 το απόγευμα στο προαύλιο της εκκλησία της Παναγίας της Παντανάσσης (ή Καθολικής) στην Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, σκοπός της εκδήλωσης, που ίσως διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, πέραν από το γεγονός ότι αποτελεί μια υπενθύμιση της σημασίας και του σημαντικού ρόλου των ζώων στη ζωή μας, είναι και η ευλογία όλων των ζώων που υποφέρουν στον πλανήτη και αυτών που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος μετά από μία σύντομη αναφορά σε αποσπάσματα από την βίβλο που αφορούν τα ζώα και μια σύντομη προσευχή, θα δώσει την ευλογία του στα πολυαγαπημένα σας ζωάκια.

Παράλληλα το κόμμα καλεί το κοινό να παρευρεθεί στην εκδήλωση μαζί με τα κατοικίδια του, είτε αυτά είναι γάτες, σκύλοι, πουλιά, σαύρες, αράχνες, χάμστερ, ψάρια (αλλά να βρίσκονται κατάλληλα σε νερό). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα εφαρμοστούν όλα τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τον COVID19.

Τέλος, το κόμμα υπενθυμίζει ότι το κοινό πρέπει να έχει στην κατοχή του γάντια, σακουλάκια, ή ό,τι άλλο χρειάζεται, με σκοπό την περισυλλογή αυτών που τυχόν θα αφήσουν πίσω τους τα ζωάκια σας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.