Κλείνουν από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για 14 ημέρες, όλα τα Λύκεια σε ολόκληρες τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, λόγω Κορωνοϊού.

Κλειστά σχολεία αυριο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες- Τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα λειτουργούν κανονικά .

Από αύριο για όλα τα Λύκεια Θεσσαλονίκης και Σερρών ξεκινά υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση , καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όσον αφορά τη μετάβαση ανήλικων τέκνων από και προς τις σχολικές μονάδες επιτρέπεται από έναν γονέα/κηδεμόνα με την αποστολή SMS – Επιλογή 4 και με πιστοποιητικό-βεβαίωση της Διεύθυνσης του σχολείου, στην οποία αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή-τριας.

Γιατί κλείνουν μόνο τα Λύκεια

Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας, η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμώνων , ως προληπτικό μέτρο.

Όπως λενε οι πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει διασπορά Κορωνοϊού στα Λύκεια και ότι το μέτρο αυτό έχει νόημα εάν υπάρχει γενικό lockdown.

Τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα λειτουργούν κανονικά .

Από αύριο για όλα τα Λύκεια Θεσσαλονίκης και Σερρών ξεκινά υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση , καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.