ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Κλειστά θα μείνουν αρκετά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας. Στο δήμο Διδυμοτείχου τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά δεν έχουν ληφθεί ακόμα οι αποφάσεις. Στον δήμο Σουφλίου η απόφαση θα ληφθεί αργότερα, εντός της ημέρας ενώ και στις Φέρες, η λειτουργία των σχολείων θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας – Δείτε που

Η δημοτική αρχή Φλώρινας, ανακοίνωσε πως τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τα σχολεία του καλλικρατικού δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ν. Πηλίου θα εκτιμήσουν την κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα και θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση αργότερα, σήμερα. Κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία της Αμφίκλειας, εξαιτίας μεγάλης χιονόπτωσης.

Τα σχολεία στη Σαμοθράκη, όπου στη Χώρα έπεσε χθες ένα μέτρο χιόνι, θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και όλο το οδικό δίκτυο παραμένει κλειστό.

Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη, η απόφαση λήφθηκε εξαιτίας των προβλημάτων και των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο δήμος Λήμνου επίσης αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.