ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ. Πάτερ Αντώνιε, Δεν σας γνωρίζω προσωπικά, δεν είχα την τιμή αλλά παρακολουθώ το γιγάντιο έργο σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι δωρέες μου προς την Κιβωτό λίγες αλλά πάντα ελάμβανα απόδειξη. Οσα γράφω δεν επηρεάζονται από την ιδιότητά σας σαν ιερέα αλλά σαν Ανθρωπο ( ναι, με Α κεφαλαίο).

Και εκτίθεμαι που το λέω, ενώ έχετε κληθεί να καταθέσετε αλλά δεν πιστεύω τίποτα από όσα σας καταλογίζουν. Σταθμίζοντας τα γεγονότα και από την πλευρά της παλαίμαχης δικηγόρου.

Ναι, κάνατε “λάθη” πατέρα Αντώνιε. Ησαστε αυτόνομος, δεν σκύψατε ποτέ το κεφάλι, δεν συμβιβαστήκατε, δεν δεχθήκατε επεμβάσεις της Εκκλησίας και αφοσιωθήκατε στο έργο σας, πιστεύοντας ότι η Αγάπη όλα τα θεραπεύει και μόνο Καλό θα προκύψει. Δεν καλύψατε τα νώτα σας, σας ήταν αδιανόητο να φανταστείτε ότι το Κακό καιροφυλακτεί.

Και σίγουρα δεν ήσαστε manager, για να προσλάβετε στρατιά golden boys, με παχυλές αμοιβές, να διαχειριστούν την τεράστια περιουσία της Κιβωτού του Κόσμου που ολοένα μεγάλωνε, αφού εκπροσωπούσατε την ελπίδα και σας εμπιστεύονταν. Μαζί με την Κιβωτό όμως μεγαλώσατε και εσείς και κάποια στιγμή γίνατε επικίνδυνος στόχος, γιατί η επιρροή σας ήταν τεράστια.

Και κυρίως η Κιβωτός του Κόσμου είναι “μαγαζί γωνία”, συγχωρήστε μου την φράση . Τώρα πιστεύω ότι το έχετε συνειδητοποιήσει.
Και κάπου εκεί “βρέθηκαν” ελάχιστοι, εξαρτημένοι από ουσίες και με μικρές ψυχικές αντοχές να σας κατηγορήσουν. Γιατί εσείς ανοίγατε την αγκαλιά σας σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως χρώματος και εθνικότητος και κυρίως τα παραβατικά, αυτό ήταν το μεγάλο σας στοίχημα, να σώσετε και αυτά τα παιδιά. Υστερα ήρθαν οι “ΒΑΡΒΑΡΟΙ”.

Δεν θα επεκταθώ στις “κατηγορίες”. Θα σας πω μόνο ότι θα ανεβείτε τον δικό σας Γολγοθά αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι κάποια στιγμή η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και θα δικαιωθείτε. Μέχρι τότε βέβαια το πιθανότερο είναι ότι η Κιβωτός του Κόσμου θα έχει διαλυθεί, τα παιδιά σας θα μείνουν “ορφανά” αλλά ελπίζω να είστε καλά και να συνεχίσετε το έργο σας.

Οι λογικοί και ανιδιοτελείς άνθρωποι αυτού του τόπου είμαστε δίπλα σας και θα βοηθήσουμε σύμφωνα με τις υποδείξεις τις δικές σας και των καλών συναδέλφων, που έχουν αναλάβει να σας υπερασπιστούν.

Μια χάρη μόνο θα σας ζητήσω: ΚΡΑΤΗΣΤΕ γερά, δύναμη, απαντοχή και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ θα έλθει. Κυρίως μην επιτρέψετε τη φυσική σας εξόντωση, γιατί αυτό είναι ένας από τους στόχους της “επιχείρησης”.
Ευχή μου: Φως, Αγάπη και Ελπίδα στη ζωή σας.

Συνυπογράφω το κείμενο.
Επί Είκοσι χρόνια εθελοντής (2000-2020) , έκανα μαθηματικά στα παιδάκια.

Το μόνο που ‘’καταλογίζω’’ σαυτόν τον άνθρωπο είναι η αγάπη, η στοργή και φροντίδα που είχε για τα παιδιά.
Μόνο αυτά βίωνα επί 20 συνεχή χρόνια μέσα στην Κιβωτό !!!!!!

Πάτερ
Κουράγιο
Πάντα στην διάθεσή σου.
Θοδωρής Ρεκλείτης

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αριστειδης

Καλημέρα σας. Καλό είναι να προσέχουμε στις κρίσεις μας. Θα πρέπει να είναι όλα σωστά όχι μερικά...Ασφαλώς καλή η προσπάθεια αλλά απαιτείται σωστός χειρισμός. Ειδικούς στα θέματα αυτά κι όχι τυχάρπαστους εθελοντές, σοβαρότητα γιατί δημιουργούνται ζημιές. Ο ενθουσιασμός στις δηλώσεις σας δεν μπορούν να καλύψουν τα σφάλματα. Ο Χριστιανισμός απαιτεί ακρίβεια, τελειότητα σε τέτοια ευαίσθητα θέματα κι όχι τσαπατσουλιες που μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα. Ήδη η Ιερά Σύνοδος έχει εκφράσει πολλές αμφιβολίες....Ας αφήσετε τους λεονταρισμους να τελειώσει η έρευνα σωστά. Λίγη υπομονή.