ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Τα λάθη και οι παραλείψεις στην πλατφόρμα koinonikomerisma.gr οδήγησαν στο να λάβει την πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα 2018, αρκετός κόσμος που δεν συμπεριλαμβανόταν στους δικαιούχους και κατά συνέπεια στην ιστοσελίδα εμφανίσθηκε μήνυμα από πολίτες που ρωτούν - μου έχει καταβληθεί το ποσό του μερίσματος είτε από λάθος είτε χωρίς να έχω κάνει αίτηση, τι πρέπει να κάνω.

Στην περίπτωση αυτή για επιστροφή της πληρωμής για το κοινωνικό μέρισμα, το koinonikomerisma.gr αναφέρει τα κάτωθι:

Είναι δυνατή η οικειοθελής επιστροφή από τον λαβόντα του πιστωθέντος στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσού κοινωνικού μερίσματος, με την κατάθεσή του στον λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος [Νο 200211 (GR71 0100 0230 0000 0000 0200 211)].

Άγιος Διονύσιος: Τι γιορτάζουμε αύριο 17 Δεκεμβρίου

Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται «επιστροφή κοινωνικού μερίσματος».

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Απάτη με φιλοξενούμενους

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι 400.000 φιλοξενούμενοι εξαφανίσθηκαν φέτος από τις φορολογικές δηλώσεις με στόχο να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα ενώ πέρυσι το 2017 2 εκατ. φορολογούμενοι δήλωσαν ότι δεν έχουν δικό τους σπίτι και φιλοξενούνται, πολλοί εξ αυτών για να αποφύγουν τεκμήρια ή φόρο από ενοίκια.

Οι φιλοξενούμενοι στις αιτήσεις εφέτος παρουσίασαν μείωση κατά 20% έτσι ώστε να αυξάνεται ο αριθμός των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα 2018.

Φέτος οι δικαιούχοι για κοινωνικό μέρισμα έχουν αγγίξει τους 1.6 εκατομμύρια ευρώ, περισσότεροι από το 2017 που ο αριθμός έφτασε το 1.3 εκατομμύρια πολίτες.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με οδηγίες για τις αιτήσεις στο koinonikomerisma.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.