Ομάδα ενήλικων ωφελούμενων των προγραμμάτων του Πολυχώρου «Λέλα Καραγιάννη» μαζί με τους εκπαιδευτικούς της δομής πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στο Μουσείο της ΑΕΚ αλλά και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γηπέδου ALLWYN ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο χώρος του Μουσείου γεμάτος από κειμήλια και μνήμες της προσφυγιάς, του ξεριζωμού, των χαμένων πατρίδων συγκίνησε. Η ξενάγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων του γηπέδου εντυπωσίασε. Ιδιαίτερη στιγμή η “συνέντευξη τύπου” της φανταστικής αλλά … αήττητης “ομάδας” από “τον προπονητή”, “τους παράγοντες της ομάδας”, και φυσικά τους διερμηνείς!

Ήταν μία ακόμα δράση που ανέδειξε πώς όλοι συνδεόμαστε σε μία κοινή ανθρώπινη ιστορία και πώς καθένας από εμάς μπορεί να βρεθεί στη θέση κάποιου άλλου στα γυρίσματα του χρόνου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.