ΟΑΕΔ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ: Η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και το Δώρο Πάσχα 2019. Πρόκειται για τα τρία επιδόματα μπόνους του ΟΑΕΔ για όσους σταματήσουν να λαμβάνουν την τακτική επιδότηση ή εάν δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης (ΟΑΕΔ) της χώρας δίνει τα τρία επιδόματα σε όσους τελειώνει το 12μηνο και σταματούν να λαμβάνουν την τακτική επιδότηση, αλλά και σε ορισμένες άλλες κατηγορίες ατόμων, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω στο κάθε ξεχωριστό επίδομα.

Σ’ όσους τελειώνει το επίδομα ανεργίας, υπάρχουν ακόμα τρία επιδόματα που μπορούν να εξετάσουν εάν τα δικαιούνται.

Τι προβλέπεται και τι παρέχει η κοινωφελής εργασία.

Για το Δώρο Πάσχα 2019 του ΟΑΕΔ:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, απ’ τις 18 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, θα ξεκινήσει να καταβάλλεται το δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, από την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Κοινωφελής εργασία-Παράταση

Την παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ζητά με ερώτησή του προς τους κ.κ. Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως αναφέρει στο κείμενο της ερώτησής του, η υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ Νο 8/2018) για εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα άνεργων του ΟΑΕΔ, οδήγησε στην πρόσληψη σημαντικού αριθμού εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.