Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ. Κηφισίας τμηματικά, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στην κάθοδο της Λ. Καρέα από το ύψος της Ηλιούπολης μέχρι τον Καρέα.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται ακόμη μία μέρα η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί στην Αθηνών – Κορίνθου στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται επίσης στην Αθηνών – Λαμίας από Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη (προς την έξοδο) και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική οδό, Κορίνθου – Πατρών με αποτέλεσμα δύο άτομα να σκοτωθούν ακαριαία.

Πιο συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου όταν ένα ταξί τυλίχθηκε στις φλόγες και ο οδηγός αναγκάστηκε να κάνει δεξιά και να σταθμεύσει στη ΛΕΑ για να προλάβουν να βγουν από το όχημα ο ίδιος και οι επιβάτες.

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός ενός άλλου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα, για να δει τί συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να πέσει στο δεύτερο όχημα. Οι οδηγοί του δευτέρου και του τρίτου οχήματος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, κατά τη σύγκρουση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.