ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 07.00.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος Κοίμησης της Παναγίας – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 15 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Δεκαπενταύγουστος. Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 07.00.

ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 07.00 – Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας Παναγίας.

Η αρχή νηστείας του Δεκαπενταύγουστου είναι 1 Αυγούστου. Ο μήνας της Παναγίας μας.

ΕΟΡΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2022 της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κοιμήσεως της Παναγίας – Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Κοιμηση τησ Θεοτοκου
Κοιμηση τησ Παναγιασ
Κοιμησεωσ τησ Θεοτοκου
Κοιμησεωσ τησ Παναγιασ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
15 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.