ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Θ Ματθαίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 07.00. Θ Κυριακής Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά επάνω στα νερά κατά τα Προεόρτια της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Θ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Θ Κυριακής Ματθαίου με τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Θ Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά επάνω στο νερό κατά τα Προεόρτια της Κοίμησης της Θεοτόκου – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί.

Ο Ιησούς περπατά στα νερά. Η θεραπεία των ασθενών στη Γεννησαρέτ. Κυριακή Θ Ματθαίου. Τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 07.00 – Ευαγγέλιο Κυριακής με τον Ιησού να περπατά στο νερό κατά τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Θ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 07.00. Θ Κυριακής Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά επάνω στα νερά κατά τα Προεόρτια της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 14 Αυγούστου 2022 της Κυριακής Θ Ματθαίου με τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Θ Κυριακή Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά στα νερά.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Θ Ματθαίου με τα Προεόρτια της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου – Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Θ Ματθαίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Θ Ματθαιου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κοιμηση τησ Θεοτοκου
Κοιμηση τησ Παναγιασ
Προεορτια Κοιμησεωσ
Παρακληση
14 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.