ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής Θ Ματθαίου 14 Αυγούστου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής Θ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Θ Κυριακής Ματθαίου με τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Θ Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά επάνω στο νερό κατά τα Προεόρτια της Κοίμησης της Θεοτόκου - Ευλογία και Αγιασμός.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Ιησούς περπατά στα νερά. Η θεραπεία των ασθενών στη Γεννησαρέτ. Κυριακή Θ Ματθαίου. Τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΚΥΡΙΑΚΗ Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 07.00 – Ευαγγέλιο Κυριακής με τον Ιησού να περπατά στο νερό κατά τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Θ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 07.00. Θ Κυριακής Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά επάνω στα νερά κατά τα Προεόρτια της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 14 Αυγούστου 2022 της Κυριακής Θ Ματθαίου με τα Προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Θ Κυριακή Ματθαίου με τον Ιησού να περπατά στα νερά.

Κυριακή Θ Ματθαίου

Το Ευαγγέλιο Κυριακής, 9ης εβδομάδας του Ματθαίου, αναφέρεται στην κατάπαυση της τρικυμίας η οποία βασάνιζε το πλοίο στο οποίο βρισκόταν οι Μαθητές.

Και αυτή η κατάπαυση έγινε με την θαυματουργική ενέργεια του Χριστού.

Ο Χριστός, μετά το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων, ανέβηκε στο όρος για να προσευχηθεί, ενώ στο πλοίο οι Μαθητές υπέφεραν από τα κύματα. Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή ο Χριστός ήλθε περπατώντας πάνω στα κύματα και πρώτα θεράπευσε την ολιγοπιστία του Πέτρου και μετά κατέπαυσε τον άνεμο με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν οι υπόλοιποι Μαθητές.

Αν εμβαθύνουμε προσεκτικότερα στην Ευαγγελική περικοπή αυτή θα δούμε πολλούς τρόπους με τους οποίους μας βοηθά ο Χριστός, αλλά θα δούμε ότι και εμείς ανταποκρινόμαστε διαφοροτρόπως στην Χάρη Του.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο τι εορτάζουμε την Κυριακή Θ Ματθαίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.