ΚΟΙΜΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 07.00 - Η Κοίμηση της Αγίας Άννας Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κοιμήσεως της Αγίας Άννας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κοίμησης της Αγίας Άννης της Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 25 Ιουλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Κοίμηση της Αγίας Άννας Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Κοιμήσεως της Αγίας Άννης της Μητέρας της Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 07.00.

ΚΟΙΜΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 07.00 – Η Κοίμηση της Αγίας Άννας Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΚΟΙΜΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022 της εορτής της Κοίμησης της Αγίας Άννης της Μητέρας της Θεοτόκου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κοίμησης Αγίας Άννης. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης – Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κοίμησης της Αγίας Άννης. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Κοιμηση Αγιασ Αννασ
Κοιμηση Αγιασ Αννησ
Κοιμηση τησ Αγιασ Αννασ
Κοιμηση τησ Αγιασ Αννησ
Αγια Αννα
Αγια Αννη
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
25 Ιουλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.